Pravno obvestilo

spletne strani www.sloveniaguide.si

Vse pravice spletne strani www.sloveniaguide.si so pridržane. Vse informacije in gradiva (pisna, slikovna in ostala), na spletni strani www.sloveniaguide.si so zaščitene (avtorsko ali v okviru drugih oblik zaščite) in v lasti podjetja BMG turistične storitve d.o.o. (v nadaljevanju BMG), ter povezanih partnerjev, katerih vsebine in gradiva so vključene v spletno stran www.sloveniaguide.si.

Vse komercialne oblike uporabe, razmnoževanja ali kakršnega koli širjenja vsebin ter gradiv na spletni strani www.sloveniaguide.si v komercialne namene brez pisnega dovoljenja ni dovoljena. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletni strani www.sloveniaguide.si samo za svojo osebno rabo in nikakor ne v komercialne namene. Pravno obvestilo lahko podjetje BMG spremeni kadarkoli, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
Ko brskate po spletni strani www.sloveniaguide.si je vaša identiteta anonimna, osebni podatki se ne zbirajo, spoštuje in varuje se vaša zasebnost. Zgolj za statistične namene si podjetje BMG pridržuje pravico do pridobivanja nekaterih podatkov, ki pa ne razkrivajo identitete obiskovalca spletne strani. Le zaradi komunikacije, registracije, prijave, prejemanja sporočil, obvestil in novic bodo obiskovalci na nekaterih mestih zaupali svoje osebne podatke. Podjetje BMG jamči in se obvezuje, da bo zbrane osebne podatke varovalo (skladno z določili veljavne zakonodaje) in jih ne bo posredovalo tretjim oziroma nepooblaščenim osebam. Zbrani osebni podatki bodo uporabljeni zgolj v namene, s katerimi so jih obiskovalci posredovali.

Spletna stran uporablja piškotke (ang. Cookies) zaradi nemotenega delovanja. Vsebina spletne strani in kakršni koli pridobljeni podatki se shranjujejo na strežniku, ki je ustrezno fizično in programsko varovan.

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev BMG
Vzdrževalec spletnega mesta www.sloveniaguide.si je podjetje BMG turistične storitve d.o.o., ki opravlja naloge vzdrževanja in podpore spletnega mesta. BMG in morebitni drugi zunanji partnerji in podjetja, ki opravljajo za BMG aktivnosti v okviru spletnega mesta, se zavezujejo, da bodo obdelovali osebne podatke samo v okviru pooblastil BMG ter jih ne bodo obdelovali za noben drugi namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe
BMG zaradi varnostnih razlogov in zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, uporablja programsko opremo za beleženje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. Samo v primeru pooblaščenih zakonitih preiskav se lahko uporabijo informacije iz teh virov zgolj za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti
Podjetje BMG ni odgovorno za poškodbe (tudi ne za tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, preko katere je mogoče dostopati do spletne strani www.sloveniaguide.si, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali druge uporabe. BMG ni odgovorno za škodo kakršne koli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.sloveniaguide.si.

Vsebine, informacije in gradiva na spletni strani www.sloveniaguide.si so izključno informativne narave. BMG se trudi zagotoviti pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, informacij in gradiv, vendar za njihovo točnost ne prevzema nobene pravne odgovornosti. BMG ne odgovarja za vsebine besedil in ostalih gradiv, ki so objavljeni s strani skrbnikov pogodbenih partnerjev BMG.

BMG si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.sloveniaguide.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zunanje povezave
Nekatere podstrani www.sloveniaguide.si lahko vsebujejo povezave na druge eksterne spletne strani, kot so na primer drugi portali, posamezne spletne strani oziroma drugi viri. BMG ne odgovarja za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav, prav tako uporabniki spletne strani www.sloveniaguide.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži BMG.

Nepričakovani oglasi
Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. BMG ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice
Naše spletne strani vsebujejo materiale in vsebine, ki so zaščiteni po avtorskem pravu, za katere sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije in redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo materiale, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih/copyright pravic. Zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo le dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih/copyright pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

This site is registered on wpml.org as a development site.